porić dino

– Srednja škola primijenjenih umjetnosti u Sarajevu.
– Iskustvo koje je stekao kroz rad u ateljeu i kroz učenje od iskusnih umjetnika.

– Svakodnevno istražuje nove tehnike i materijale što mu omogućava da se izrazi na jedinstven i inovativan način.

Ljubav prema umjetnosti je počela od malih nogu. Dinina glavna inspiracija su priroda i svakodnevni život. Njegova slikarska tehnika je ekspresivna i emotivna. Koristi različite boje i teksture kako bi postigao željeni efekat i učinio sliku zanimljivom. Dino je član nekoliko umjetničkih udruženja i sudjeluje na brojnim izložbama i projektima.

On  također radi sa brojnim klijentima koji žele da im se dizajniraju unikatne umjetničke slike za svoje tople domove i poslovne prostore.

Usluge koje nudimo

 Oslikavanje umjetničkih slika na platnu po narudžbi je usluga koja omogućuje klijentima da dizajniraju i naprave svoje jedistvene kreacije. Klijenti mogu odabrati motiv, veličinu platna, boje, tehniku i druge detalje koji će se koristiti u stvaranju njihove slike. Usluga može uključivati i konsultacije s umjetnikom koji će pomoći klijentima da dizajniraju svoju sliku.

  • Mogućnost pravljenja namjenskih narudžbi za različite prilike kao što su rođendani, svadbe, praznici i drugi važni datumi, omogućuje klijentima da stvore jedinstvenu umjetničku sliku koja će biti vezana za taj poseban događaj te će tako postati trajan podsjetnik na tu priliku. To može biti lijep i originalan poklon za voljenu osobu ili kao dekoracija za prostor u kome se događaj održava.

Tehnike koje koristimo

Koristimo najbolje i najkvalitetnije boje, kistove i platna što je jako važan dio u umjetnosti. Koristeći kvalitetne materijale  umjetnik može stvoriti slike koje su visokog kvaliteta i kao takve su dugotrajne i jedinstvene na naš način.